Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns som försommar i november ungefär

Vi står på avsatsen mellan tredje och fjärde våningen i Felixs trappuppgång och hånglar mot väggen. Jag börjar jobbet om fyra timmar men kommer inte sova något inatt för min kropp kan överleva på enbart luft nu. Det är en kraftansträngning varenda gång vi ska gå ner och röka på grund av alla miljarder trappor men att vara själva en stund från festen gör att vi röker dubbelt så mycket ikväll.


Det var alldeles alldeles nyss vi bara var två fulla kompisar som hade sex och nu står vi i en kall trappuppgång och han säger det.


-Jag är förälskad i dig.

Och då viker sig mina knän.




Fri vers (Fri form) av inatt
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-25 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inatt
inatt