Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fotografi.

som ett fotografi

svartvitt

en ögonblicksbild

av en svunnen verklighet

av glömda minnen

 

vardandets förgänglighet

att inte längre minnas

hur det var

att känna solens värme

på en kind

eller hur vinden

grep tag i ett hår

eller ett klingande skratt

i natten

 

det är du för mig,

ett fotografi

där ingen någonsin minns

varför det togs

en gången tid

med känslor

som ej längre

kan förklaras

eller förnimmas

 

ett trasigt minne

och ett kort som inte

betyder någonting

längre

 

 

- november 2017

© fotografiet taget mars 2017

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-12 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP