Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, slå ett slag för det som behöver oss


Himlen har samma färg
över någon i stulna kläder.
Och allt vi vet om vänskap
kan aldrig förändra känslan av en lögn.

Friheten betyder så lite
i plågan av det som är osagt.

Så kom hem till mig
innan du tappar modet.
Vi kan lämna allt
och längta efter något att ansluta till.

Så mycket tid slösas på ögonblick
ingen vågar fånga.
För precis som människor,
hamnar orken ofta i otakt
med det vi behöver.




Fri vers av abobby
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-12 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

abobby
abobby