Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARJE DAG EN SAKNAD!

Jag höll dina händer när du lämnade livet.
Ville så förtvivlat hålla dig kvar.

Jag pratade lågt med dig de korta stunder du var vaken.
Morfinet gjorde att du försvann mer och mer.

Slutet var så nära, vi tog farväl.
Det enda jag såg var en lite spenslig brunbränd kille med fräknar och glasögon.
Så full med energi och prat.

Jag saknar dig min lillebror!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-12 19:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla som berör det inre starkt!
2017-11-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
den som var
oss kär, den vi
alltid inom
oss bär!
2017-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om syskonkärlek!
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP