Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

goda råd och Pippi Långstrump

fann i en låda Evas Kalender 1964
0ch Kerstin Thorvalls Boken om mig
många goda råd
om relationer
make-up, frisyr, kläder och inredning
liksom i damtidningar år 2017 -


ser mig omkring i mitt hem...
- inga gardiner för fönstren!

mina målningar klär väggarna
och om jag får fnatt på en av dem
målar jag om den!

mitt hår klipper jag själv
vill jag ha rosor på kinderna
får läppstiftet släppa till färg

kläder gläder mig
förutom att de skyler
och värmer
- annars klipper jag bort
eller lägger till
något
precis som jag vill

har verkligen försökt
att läsa på
att förstå trender
vett och etikett
- förblir som Pippi Långstrump fri !




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-12 20:20



Bookmark and Share


  ULJO
Klokt
2017-11-14

  Lars Hedlin
Storartat och bra
2017-11-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Vad härligt, att du lever din alldeles egna stil! Inte alla som vågar det, utan är klippta i samma mall.
2017-11-13

    ej medlem längre
Så talar en kvinna med stark självkänsla och personlighet!
2017-11-13

  Larz Gustafsson VIP
En sådan frihetsproklamation innebär givetvis en krigsförklaring. Men det har du säkert kalkylerat med.
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP