Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Länk: ”Blott en dag ett ögonblick i sänder” Freddie Wadling


Sorgens tidevarv

https://www.youtube.com/watch?v=zu1YKUgzvAU&sns=em

 

I sorgens tidevarv
stod vi
så ensamma,
Arma barn
till den
korpsvarta,
Hjälplösa
och bedjande
vid hennes grav,
Och vi såg
livet rinna
ur våra händer,
När vi tog
farväl
av kära mor

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-13 01:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så är livets gång...mycket berörande...
2017-11-18

  ULJO
Precis, borrar sig in i själen
2017-11-14

  Lars Hedlin
Berör i en stark känsla
2017-11-14

    ej medlem längre
Ja, döden talar alltid ur det retrospektiva livet( "livet rinna ur våra händer"). Åtminstone för mig. aol borras, jag tänker spjut.
2017-11-13

  aol
Texten borrar sej in mot hjärtat,
2017-11-13

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som förmedlar sorg och saknad!
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP