Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindelväv

jag hade oss

något bra 

en frid i alla hörn av oss

jag inser att du var aldrig kvar

din tro tog dig 

jag kan se kärleken gå igenom väggar

jag känner hur du läker mina brutna ben 

limmar hoppet till allt som jag älskar

Jag har ingen rädsla bara mod

jag har ingen svaghet bara styrka 

Du finns.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-14 20:23



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert diktat
2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP