Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostny


Frosten täcker
bären på träden

Blickar uppmot solen
Denna morgon kristallklar


Urdrömmen tänjer
trycker på gränserna

Mitt liv tagit form
ur smärta och sorg


Glädjen åter vaknat
som nyfödd denna vinterdag

Människans val
pröva något nytt




Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-13 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP