Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN LITEN STUND!

Hör fräset från kaffebryggaren.
Känner den goa doften.

Muggarna fram på bordet.
Vi tar en bit farsdagstårta idag som blev kvar sedan igår.

Vi kommer att prata om lite av varje.
Känns gott att vi har varandra.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-13 10:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så gott!
2017-11-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Den goda stunden
i nuet gör livet
där för oss
så kärt!
2017-11-14

  Marita Ohlquist VIP
En stund som sätter guldkant på tillvaron!
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP