Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möblera omöjligheter

Tälja kvistar med fingertoppar
Vilja ta sats över ribban men inte ens nå fram till start
Sisyfos mantel




Prosa av Feminaz
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-13 10:55



Bookmark and Share


  aol
Som att bära sitt kors.
2017-11-22

  Marita Ohlquist VIP
Ständigt denna strävan!
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz