Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du måste kunna svara på denna frågan!


Andas en fråga!

Är det dem dåliga dagarna som sätter standarden?

Eller de bra?




Bunden vers av Mim
Läst 155 gånger
Publicerad 2017-11-13 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim