Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I politiken, kan det vara så, att lagförslagen baseras på onda och goda dagar?


Alla dessa dagar!

Både det onda, det goda behövs! Alla dagar!




Bunden vers av Mim
Läst 135 gånger
Publicerad 2017-11-13 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim