Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha mer

Du väcker något inom mig
jag inte känt på länge

Berusad av känslor
som jag aldrig vill vara utan

Denna nyfikenhet jag inte kan stilla
jag vill bara ha mer













Fri vers (Fri form) av tess_
Läst 356 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2017-11-13 13:41



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning!
2023-09-14

    Peter Söderqvist
Fina rader som fångar en girig längtan.
2017-11-17

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Den funna kärleken
2017-11-17

  Stay Golden
Nyfikenheten är ett äventyr
2017-11-15

  M M Mannheim VIP
Och mer ska du få på din vandring! Ord som vi alla ska njuta av.
2017-11-13

  Marita Ohlquist VIP
Med kärlek stor!
2017-11-13

    ej medlem längre
Det är en vacker känsla så länge den varar.
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

tess_
tess_