Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLSKEN-ITSYN - en oppositionell i solskenet

solsken över gläntor

över läkedom

över alla vägar

som inte bär till rom

sinnet måste vila

annars slits det ner

Du för mig till vatten

där Du ro mig ger

 

 

solsken över sörby

över hemlingby

över detta land dit

många tvingats fly

dödsdomen är upphävd

frihetsklockan slår

klämtar i mitt hjärta

hur det nu än går

 

 

solsken som man lovat

smälter nattens frost

då ler hela city

som johannes brost

häcklaren på bussen

hjärtat fullt av is

solsken över stigen

hem mot paradis

 

 

LARZ  GUSTAFSSON  13/11 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 347 gånger
Publicerad 2017-11-13 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP