Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka XVI

 

Dusa je kuca 

Neko ce ti je srusit'

Samo s par rijeci

A neko obnoviti

Njeznocscu i toplinom  

 

 

Själen är huset

Som någon kan riva ned 

Med några få ord

Och nån annan bygga upp

Med sin värme och närhet 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Onomatoprofet VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-16 16:26



Bookmark and Share


  Stay Golden
Darling text
2017-11-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt underbar tanka, med ett stort och vackert budskap!
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP