Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adrenalin i slitna skor

ansiktslös jag känner mig rastlös som när man är arbetslös
det känns som att jag orkeslöst springer mitt bröst brinner
paniken är ved till skriken som psykiskt drar ut mina led
kunskapen jag har förpliktar när min karaktär sviktar

- modet fallerar

jag svär i kyrkan när de jag älskar sväljer viljestyrkan
sängen blir gropen tunneln vägen som håller mig vid startgropen
man kan ju egentligen bara dö ställa sig på kö för att återigen stå i snö
vänta lyssna tänka få vara min egen stjärna som får blänka
slockna som ett ljus tillslut bli en del av livets brus




Fri vers (Spoken word/Slam) av skogarna
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-13 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna