Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vintersaga

 

 

Hon kom över ängarna
i den kristallklara vinternatten
och döden for över isigt vatten
mot en människas hamn
att taga ifrån livet
en ensam vandrerska.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-13 15:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vemodiga ord...
2017-11-18

  Maj-Lis VIP
Sorgset
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP