Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldrig kommer media och tidningar skriva något positivt om Trump! Men historieböckerna kommer att ge honom rätt.


Rim och reson

 

 

Jag är ej Trumpen

ej heller besviken.

 

Tror på att han ska lösa

och förlösa.

 

Land och stat

med mindre skatt.

 

Trumpetas ut över världen

detta är den värd, jorden!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-13 16:20



Bookmark and Share


  aol
Med tiden får vi se,
2017-11-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tiden får utvisa det...
2017-11-18

    ej medlem längre
så bra skrivet
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP