Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humlan triumferar

Sin tyngd till trots
lyfter humlan just sin tyngd
fribärande vibrerar hennes skira vingar
I blommans mitt landar hon
där hon mumsar nektar
I sin surrande framfart föröver
bär hon livet vidare
sockrad med pollen




Prosa av Feminaz
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-13 16:38



Bookmark and Share


  aol
Så fint om humlan.
2017-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Livskraft!
2017-11-15

  Stay Golden
vart inte senare än innan sömnen igår jag tänkte på dessa humlor och historierna om dess flygande, så kul att se den här med ^^
2017-11-13

  Hopplös själ
Ger en "stark" hoppfull känsla!
Livskraft helt enkelt och naturligt.
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz