Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skitsak

Just nu sitter jag och tittar ut mot parken

som gränsar till hundrastplatsen

En äldre man kommer raskt gående

Plötsligt stannar han till

och tittar ner mot sina skor

Troligen har han trampat i hundskit

för han vidtar diverse akrobatiska övningar

där han vrider och filar sina skor

mot kantbeläggningar, för att få bort det hela

Han hade tydligen svårt att få bort allt

"Och vad ska folk tänka om jag går och luktar skit!"

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-13 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP