Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och fastän jag hatar dig också, för allt du gjort.


fastän åren gått

för dig
skulle jag flytta norrut
för dig
ville jag det
för du
var värd allt sånt där
för vår kärlek
var som kraftfält
magnetism
och jag känner det
känner dig
än




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-13 20:54



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Fin kärleksförklaring!
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver