Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snedslag

Rynkorna flöt eftertänksamt
som höstfloder av minnen.
Botoxhinder tvingade
skalpellen vika av

munnens vinkel ville skratta
Tvingades återställa allvaret
med träklubban i hand.

Den månghundraåriga eken
hade ett eget liv att berätta
Skulptören var bara redskapet.

Bosse 13 november 2017.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-13 20:58



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Rotfylld
Dikt som
står på sig!
:}

2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten