Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor från ingenstans man kan ta på


JAG ÄR SÅ ARG

JAG ÄR SÅ ARG

Att blodet i mig kokar
Att kärlen brister
Att hjärtat pumpar kära
Att man kan trampa mig på tårna från andra sidan jorden
Att torra rosenbuskar häver sig upp genom halsen och ut ur munnen
Att ögonen sprutar syra
Att läpparna spricker
Att jag inte vet varför




Fri vers av JLS
Läst 887 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-13 23:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
grrrrrrr...
2017-11-14

  Stay Golden
ugh jobbigt :(
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

JLS
JLS