Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i mitt spelande GTA Online!

Vad väntar du på kära medspelare
Det är ju bara du levandes kvar i detta mission
Vi alla andra är ju redan döda
Så gå till attack eller dö
För det finns ingen tid att förlora
då vi väntar med spänning på vad du ska göra
Så vi håller ögonen på dig
Så fegar du ur nu kommer vi andra på dig bli riktigt sur
då vi andra står i kö för att kunna komma tillbaka
och få fortsätta spela GTA Online
Så ACTION, min vän
Tick Tack
Ingen tid att förlora
Skjut ner fienden nu och fortsätt lev eller förlora
och dö
Dör du så får då en ärorik begravning lite senare då vi
hyllar dina goda insatser som en äkta hjälte
Du kommer att bli till en legend
Få ett diplom
Så kom igen nu
Vad väntar du på?!

Ken Cassel14/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-14 02:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul sätt att fördriva tiden på...:-))
2017-11-18

    Drömfabriken
Djärvt val av ämne. Intressant.
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel