Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makadam

Nattkyss av mamma på kind
smärt hon stod som en hind.
Log bakom ljuset i hand
gamla minnen vackra ibland.

Hundarna brottas med blottade tänder
min kamrat förstod ej det som händer.
Naturens spel det skenbart grymma,
snart står de stilla på gruset, sade mamma.

Vänliga mamma rosenkindad kvinna
pratade smeksamt, pappas skägg hon tvinna,
nattkyssen av kamraten fick jag försöka att få
då ville hon veta, om vi måste stilla stå.

© Bosse 14 november 2017.





Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-14 05:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten