Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krama Träd en njutning.


Blota

Eken stod, log
mitt i bland alla
telningar få, men

kan man önska
kunde kanske
besök få av ull

valan viskade ljuv
när, då det var vår
i höst ollonen
nakna står.

© Bosse 14 november 2017.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-14 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten