Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en fundering


istället för gym

vi var rätt leabrutna
både vovven och jag

det blåste inte mycket
men gammal sjö
och motström
gjorde dagen arbetssam

ejdern rullade friskt
så vattnet kom in
genom spygatterna

fick hålla mig i lindragaren
för att inte ramla
ramlar man överbord
behöver man inte ramla mer

vi har förhöjda mantåg
men inte mittför lindragaren
får lura ut något

sån där gymredskapskonstruktör
kunnde få göra en resa i sjö
och begrunda sin egen
onödighet

det värker
lite här och var
från alternativet
till gym




Fri vers av tom boreland
Läst 628 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-14 09:56

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"och begrunda sin egen
onödighet" är riktigt bra humor! :)

2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland