Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2017.....


Verkligheten är värst



Det finns inget mer
att säga

allt bleknar ändå

mot den sjuka
mängden
av mänskligt idioti


jag avgår
men
pågår










Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-14 11:53



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det pågår medan polisbefälen avgår... Bra! Teckning superb!
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP