Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påverkan


Efter konserten

Stråkarnas klangfärg
pendlade precist
mellan upprymdhet och glädje
sorg och vemod
blev till en djupdykning
i mitt känsloliv




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-14 12:09



Bookmark and Share


  stenhur VIP
De hade lagt sig vinn om att mejsla fram dynamiken i musiken. Då blir den levande och ger behållning för den som lyssnar,
2017-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP