Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Optimistkonsulten i mig.


Varje reaktion

Har en motreaktion

Så kom då!
Kom med vad som komma skall

Varje omgång
Varje blåtira
Är endast en ny tillgång

Varje undergång
Är bara en övergång
En ny ingång

Att göra om motgång
Till medgång
Till framgång

Och slutligen

Min vän
Ska din aska tvätta mig ren
För ur ruinerna
Reser du dig aldrig igen






Fri vers av Somatisering
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-14 12:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört starkt och intensiv...
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Somatisering