Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


I stunden lätt kysst!

Salta stänk av närande känsla

I stunden lätt kysst av passions bloms smak

 

Ville ge så mycket mer

Tyckte om att se på dig blir så glad när du ler

 

Du orkade inte vänta

Jag fanns ju där framför kom in i min famn vackra Linda

 

Jag värmer dina kalla händer och din blick möter min

Allt kan bli så mycket mer än bara underbart

 

Jag föll lite för dig, nu backar du uppenbart

Tack för fina dagar och tack för underbar natt

 

Jag reser vidare, vi ses kanske i nästa liv?

Minnet av dig gör mig både ledsen och glad

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 

2017-11-11




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 363 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-11-14 13:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Efter detta kan man förstå den mixande känslan...fint och berörande...
2017-11-18

  Karina"Kia"
Livet i korta kärleks vemodsmöten sitter i känslan kvar!
2017-11-17

  Anya VIP
Jaa vissa möten är bara en kort period. Fint om att gå vidare.
2017-11-16

  Ingrid Trolle
En text med vemod
och saknad, som du
så fint har beskrivit
2017-11-15

  Sommarina VIP
Passionsblomman, så vacker men svårskött. Vissnar ibland, och utan näring dör den. Ack så underbar att uppleva.
2017-11-15

  anits VIP
Vemodsvackert skaldat!
2017-11-15

  Rise Little One
Håller med alla kommentarer nedan...
2017-11-15

  Alysse VIP
Vi möts och vi skiljs
på vår vandring i livet
Vissa människor
stannar för evigt kvar
i våra liv
Andra stannar för evigt
kvar i våra hjärtan
Vackert skrivet Lars!
2017-11-15

    ej medlem längre
Vemodsvackert.
2017-11-14

    ej medlem längre
Ett varmt minne och en sorglig saknad finns glödande i din text!
2017-11-14

    ej medlem längre
Vackra minnen att ta med sig på den vidare resan.
2017-11-14

  ULJO
Kärleken må vara oändlig men skör och bräcklig. Fint tecknat i melankolins tecken
2017-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt om en relation som brast!
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin