Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbaka

 

 

till 

...

bara punkter

saknas

nakna

 

jag

 

och tiden osynlig

fårande framför

 

står jag inför

dig

 

utan

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av in effigie VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-14 13:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns en skön skönhet i dina rader!
2017-11-14

    ej medlem längre
mycket stämningsmättad
och ord mellan raderna


fint komponerad bild
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP