Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en kommentar jag såg på en annan dickt


En Kommentar

Haru lyssna på
den dära Frank Zappa nu?
eller rökt tobak?




Bunden vers (Haiku) av Den namnlöse poeten
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-14 14:56



Bookmark and Share


    Elekrisk
hej
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Den namnlöse poeten

Senast publicerade
En Kommentar
* Se alla