Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SER DU MEJ

trots att jag ej 

kan stå 

på knä

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-14 16:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En berörande bön...
2017-11-18

  ULJO
Du syns hur du än står, vart du än är
2017-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodig text med andlig innebörd!
Min tolkning.
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP