Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min far


I bilden har tiden stannat

Det var tryggt där i famnen att sitta,
och vila i värmen ett tag
Det var tryggt där i famnen att vara,
och höra ditt hjärtas slag

Doften av rakade kinder,
av kaffe och tobaksrök
Känslan av av mina små fingrar
som över din handflata strök

I bilden har stunden bevarats
och öppnar historien på glänt
i bilden har tiden fått stanna
och samtidigt återvänt

JessicaMarieOlsson2017

Läs fler av av mina dikter:
https://alskadebarndikter.blogspot.se/




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 824 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-14 17:01



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Bra om ömsint kärlek.
I bilden har tiden fått stanna
och samtidigt återvänt" Fint formulerat.
Kram TBG.
2017-11-18

  Solstrale VIP
Sinnes ro och frid det ger att få del av dina varma ord om din far! Fint skaldat!
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP