Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför gifter sig inte Isbjörnar?

...dom får kalla fötter.  




Bunden vers (Limerick) av Songbird VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-14 20:42



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Just såå... hi hi hi...!
Sedan är det väl också så,
att dom lätt blir snöblinda...
och därför är rädda för att gifta sig med fel partner! Då lägger dom hellre giftasplanerna på is, som de kan göra en igloo av och ligga där och glo på varandra tills allting löser sig naturligt! :)
2017-11-18

  BenGust VIP
Dom is inte. För jobbigt.Går hellre i ide.
2017-11-18

  Peter Stjerngrim VIP
Den är fin ...
Lite som den där med
- Hur älskar Igelkottar
- Försiktigt, mycket försiktigt ...

2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP