Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filipperbrevet 2:1-2:2


Stereotypes

Don't support stereotypes
Stereotypes don't support you

There's something more.




Fri vers (Fri form) av GG
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-14 21:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kort och bra...något att tänka på...
2017-11-18

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra skrivet!
2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

GG