Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla meriter



Om det är
ett försök att lura ögat
eller om det är
den absoluta sanningen
är mig ovisst.

Tänker att vi lever på gamla meriter.
De vi var.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-14 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol