Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inte må sådär

har vart med om dig förut
någon ler mot mig
jag ler tillbaka över dansgolvet på en klubb jag hatar
han går fram frågar vad jag gör här
jag säger ska vi gå någonannanstans

drar ut i natten igen
med dig i handen igen

frågar dina vänner om dig
dom säger att jag borde släppa det för du är inte intresserad av mig
och jag har lärt mig att inte jaga duvor på sergels torg
för man får aldrig tag i dom
du plockar upp brödsmulor
mättar dig på andras trasighet
precis som jag

och du försvinner som ett spöke in i Stockholms armar igen
som att det aldrig hänt
vi båda går tillbaka till hur det var innan
eller fortsätter med någon annan




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-14 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans