Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hes

vissa dagar saknas inblick
stillhet
ni vet sådär på riktigt
innerligt

då och senare
får liksom inte plats
bredvid det stenhårda nuet

och kölden




Övriga genrer av ruddy good
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-15 00:50



Bookmark and Share


  Po VIP
Exakt så!
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

ruddy good