Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Vintermorgon

morgonen är kall

denna första vintermorgon

snön som föll igår

ligger kvar

gör att det har blivit lite ljusare

mörkret som varit så påtagligt

har nu lättat

snön lyser så vitt och fint

det gör att det känns lugnare

inom mig

det är kallt

nio minusgrader

jag ska gå ut njuta av dagen

klär på mig ordentligt

så jag inte behöver frysa

det är så tyst och stilla

denna onsdag mitt i november månad

jag dricker mitt kaffe

ser ut genom fönstret

hoppas på att dagen blir givande

och intressant

jag tänker gå till

PRO mötet

äta soppa lyssna till underhållning

träffa vänner

det kommer att bli en härlig dag

en dag när jag kan glömma min värk

mina onda ben

och tröttheten som tagit över min kropp

 

anits 15 november 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 654 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-11-15 09:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, i goda vänners lag
blir smärtan så svag.
2017-11-24

  Larz Gustafsson VIP
Dessvärre gör mig snön aldrig lugn.
Detta relaterar sig till det sorgliga faktum att jag förra annandagen föll och slog sönder ett blodkärl i huvudet. Det blödde minst sagt ymnigt.
Nysnö över blankis och 100 kilo plus Larz Gustafsson kommer ångande i full fart vid Stigslund...
2017-11-24

  Elaine.S VIP
En vintrig betraktelse som känns ljus att läsa
2017-11-23

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Positivt tänkande.Om knappt en månad
vänder "ljusvagnen".Skön dagsvers.
Kram TBG.
2017-11-20

  ResenärGenomLivet VIP
Det är en sak som verkligen är positiv, när snön kommer och det blir så mycket ljusare...fin text...
2017-11-18

  Lars Hedlin
Mycket fint och harmoniskt!
2017-11-16

  Bibbi VIP
Tack för Din fina berättelse!
2017-11-15

  aol
Tack för en så harmonisk fin dikt,
2017-11-15

  ULJO
Låter som en riktigt harmonisk dag
2017-11-15

  Niliboy
Roligt att följa, får se om jag orkar ta mig ut idag!
2017-11-15

    ej medlem längre
härlig text lyser av glädje

ha en fin dag!

2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP