Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLÄDKOD - tanka

Orangeklädd lärk

står snart naken utan barr

ingen ytterrock

nyekipering i vår

satsar på mörkgrön kostym




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-11-16 16:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gillar din tanka...och jag tycker träden är vackra även utan löv och barr...
2017-11-18

  Petter Wingren
Kul bild för detta skräpiga men charmiga träd.
2017-11-17

    ej medlem längre
Kanske självbevarelsedrift? ;-) Den kanske inte vill bli tagen för gran: först kapad, sedan utklädd, därefter avklädd och utslängd när helgerna och det roliga är över? ;-)
2017-11-16

  M.Eta
Träden skulle behöva en" trädkramare"
i kylan. Men det är klart, de klär på sig när det blir vår och sommar så de är lite motvals oss! Finurlig och bra text, ursäkta om jag saltade den lite!
2017-11-16

  Blomma-Stjärna VIP
rolig! tycker om din träd-tanka!
2017-11-16

  Lars Hedlin
En härlig text!
2017-11-16

    ej medlem längre
Den vackraste av skrudar - vårkostymen!
2017-11-16

  ULJO
Klokt val av trädet tycker jag
2017-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Det gäller att övervintra och invänta nya kläder!
Grönt är skönt.
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP