Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filosofisk fundering om förhållandet man/kvinna

Det är naturens mening

att kvinnan ska väcka mannens lust

genom sin fägring

för att skapa nya människor

och föra släktet vidare

Och kvinnor är så vackra

och tenderar till att bli  ännu vackrare

genom den utveckling

inom hälso- och skönhetsvård som skett

Allt det här triggar och exalterar mannen

så att det kan tendera till övergrepp

En man måste tänka efter vad han gör och säger

Livet är ofta mer komplicerat än vad han tror

En man måste alltid tänka efter före

Ett råd som jag gärna vill ge till en man

är att känna efter vad kvinnan känner för dig

Det är kvinnans gillande 

som gör att ett förhållande fungerar och blir bra




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-15 10:38



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Förstår vad du tänker nu då det
är en sådan häftig storm om vad
som försiggått i det tysta. Det är
skönt om vi kan få slut på det,
men därmed inte sagt att alla män
är usla. Båda parter bör tänka efter
för det finns kvinnor som också bär
sig illa åt.
2017-11-15

  soligajag_1 VIP
Vilken fundering.
Det ska vara ett ömsesidigt förhållande mellan man och kvinna. Respekt och tillit till varandra föder mer kärlek.

2017-11-15

  FegaPoeten
Fint ändå Valter.

Men helst skulle jag vilja vara mig själv utan att väcka en mans lust...
2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP