Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Konstverk i akvarell / Solstrale


SJUNG FÖR MIG

 

såret på min skuldra

skulddrar mig nedåt

pilen den träffade djupt

 

sjung för mig vemodighet

sjung mig vitter och stark

dina ord bekräftar sorgen

 

sjung för mig kärleken

sjung mig livskraftigt fri

dina ord ger mig glädjen 

 

sjung för mig smärtan

visa mig de dolda såren

så jag kan dem inifrån läka

 

sjung mig hel i vaggande ro

mina sinnen vaknar och minns

se minnena berätta att jag finns

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-11-15 12:40



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja, den här borde faktiskt tonsättas tycker jag!!! Texten är som healing!!
2017-12-15

    ej medlem längre
Så vackert skrivet! <3
2017-11-15

  Cikoria Blå VIP
Text som jag kommer att läsa igen!
Teckningen, vacker och passar så bra till ihop med dikten.
2017-11-15

  ULJO
"se minnena berätta att jag finns" En underbar avslutning
2017-11-15

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text om livets sånger!
2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP