Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt lilla hörn av världen

Sänk dig ned till min nivå
Till mitt lilla hörn i världen
Värmen finns här, jag lovar
Och trösten och bärkraftig famn

Lägg ditt huvud i mitt knä
Så ska jag nynna lekens lust
Fall med mig i nöd och nåd
I sinnlighet och mod

Lär dig mitt språk
Så lär jag dig mitt
En rosenröd längtans språk

Du behöver inte förstå förklara
Stanna bara trots stridens kval

Stanna jag ber – nära nära
Silkesljuset är sällhet och nåd

Jag vill väva med dig med detta stoff
Jag vill vinna – våga med mig

Förkasta ej min spirande rymd
Den när mitt sinne – förstå
Jag föddes i en tidlös dag
Utanför stumhet, begränsning

Fall med mig ned
I vårt svarta hål
En gömma
En maska i tiden

Jag älskar ju
Jag älskar




Fri vers av Ida Annie
Läst 372 gånger
Publicerad 2017-11-15 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Annie