Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det piper till i en telefon och

"Om du orkar så klart. Förstår om du bara vill hem också. Föreslog mest för tänkte att du kanske inte vill va själv?"

"Hej vad gör du? Jag och Nillis sitter på ölcafét kom!"

"Förlåt att jag är neg. Bakis och sad bara."

"Hallå vill hitta en låt. Ett band ni satt på de senaste två gångerna vi suttit hos oss. Ett svenskt band, just den låten är sorglig, men tror inte deras flesta låtar är det."

"Ska vi folköls hänga på ditt rum?"

"Tackar! Vi har det bra. Vi saknar dig också. Vi hörs. Kram pappa"

"Haha, nej! Han drog och löste knark. Nej jag menar mark såklart! D-mark."

"Tack för varningen. Och strongt att gå till jobbet så tidigt när jag inte ens hörde er komma hem."

"Rastar hund. Hade hellre myst."

"Är i Kävlinge nu. I tjackuniformen adidasdress och hackenberg."

"Fortsätt lev livet och hoppas det går vägen med dina planer. Ha de bäst så kanske vi ses hemma till jul."


-11 sms jag har fått senaste veckan.




Fri vers (Fri form) av inatt
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-15 16:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Socialt värre! Jag får mest autoskick till min lur.
2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

inatt
inatt