Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hål

Bio trånar efter senaste
komponent
Skälver ändå inför annalkande
bubblande jagade piskade utmärglade och i tusen bitar
sönderfallna
evolution

Fragmenteras lite extra just ikväll det är lugnt
En av många
presenterade prydnader
i fönster
i skärvor

Lager på lager i vakuumgömmor
Staplar
Förpackar och inventerar
För senare konsumtion

Billig
måndagsex




Övriga genrer av ruddy good
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-15 18:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin bild av hela samhällets nutida staplade lama reproduktionscykel.
Snyggt som fan

Men behöver du versalerna alls? Titeln funkar ju utmärkt utan. säger en del om hur uddlöst och opassionerat allt är


2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

ruddy good