Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittut

Livets mjuka steg
har inte låtit dig ana
Oöppnade dörrar
låsta skåp o lådor
En dag utan varning
väller
ensamheten ut därur

Säg inte att du inte såg

Säg inte att du inte vet

I livets slitna toffel
och med smutsigt hår
Obelysta skrymslen
rostiga haspar o lås
En dag utan varning
flödar
sorgen fram därur.





Fri vers av Ellåtta
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-15 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta