Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland

vill hålla i ett väsen
öppet och av omvärlden ännu förskonat
vill varken illa eller väl
vill väl helt enkelt ingenting alls

annat än att växa och se
och lyssna och le
och tänka och be
om det har tur
och tid
att nästa dag reflektera över forna
åter se

att förmå sig vara
del i sådant steg

outsinligt
utom sinne




Övriga genrer av ruddy good
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-15 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruddy good