Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det liv jag valde att leva

Det liv jag valde att leva
Var det liv jag valde att se
Att se utan att synas
Var det livet hade att ge

Jag trummar på min trumma
Min livsrytm för mina händer
Inför den sanning jag tagit
Står ni fallna och stumma

Befria min längtan i stillhet
Famna min sorg utan ord
Lyssna på rytmen jag ger er
Upptäck min ursprungsjord




Fri vers av Ida Annie
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-15 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Annie